1402/05/19
✏️ عنوان خبر | ویژگی های آرد گندم |
---|---|
📌 گروه خبر | اخبار عمومی |
📞 تماس با ما | 02174612 | 02174551101-4 |
🧷 نام شرکت | ✔️ شرکت بارسی خبرگان بین المللی تهران |
استاندارد ملی ایران به شماره 103
در هنگام خرید و سفارش آرد به نکات زیر توجه داشته باشید:
هنگام سفارش و خرید به نشانه گذاری روی بسته آرد توجه گردد (نام و نوع آرد، تاریخ تولید و انقضا، وزن خالص، شماره پروانه ساخت، شرایط نگهداری، نام و نشانی کامل تولید کننده و علامت تجاری آن، عبارت "ساخت ایران"و......)
نامگذاری انواع آرد بر اساس نوع مصرف آن و شامل آرد نول، آرد ستاره، آرد بربری، آرد تافتون و لواش، آرد سنگک، آرد کامل، آرد ماکارونی و آرد سمولینا می باشد.
آرد باید بدون هرگونه ماده خارجی مانند سنگ، شن، مو و بذر علف های هرز خرد شده باشد.
آرد باید بدون هرگونه آثار کپک زدگی که با چشم غیر مسلح قابل دیدن است باشد.
آرد باید بدون کلوخه آرد باشد.
آردباید دارای بو و مزه طبیعی و رنگ طبیعی مخصوص به خود باشد .
آرد باید بدون آفات زنده، مرده و بقایای آنها باشد.
* برای اخذ نشان استاندارد آرد گندم باید نتیجه آزمون های فیزیکو شیمیایی (رطوبت، خاکستر، ph، اسیدیته، اندازه ذرات، بسته بندی، نشانه گذاری و....)، میکروبی، فلزات، سموم، مایکوتوکسین وافزودنی مطابق با استاندارد ملی باشد.
متن کامل استانداردهای ملی را از پرتال سازمان ملی استاندارد ایران به نشانی http://standard.isiri.gov.ir/ ، رایگان، دریافت نمایید.
جهت اطمینان از اصالت استاندارد محصول، کد ده رقمی زیر علامت استاندارد بر روی محصولات را به سامانه 10001517 پیامک نمایید.
مرجع: www.inso.gov.ir