1402/06/07
✏️ عنوان خبر | گشت مشترک بازرسی از واحدهای تولیدی آرد کردستان |
---|---|
📌 گروه خبر | اخبار عمومی |
📞 تماس با ما | 02174612 | 02174551101-4 |
🧷 نام شرکت | ✔️ شرکت بارسی خبرگان بین المللی تهران |
عابدین صالحی مسئول نمایندگی استاندارد شهرستان کامیاران از گشت مشترک بازرسی واحدهای تولیدی آرد گندم در شهرستان سنندج خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان کردستان، صالحی گفت: در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان و ارزیابی آرد استان، در قالب گشت مشترکی با همکاری معاونت غذا و دارو و اداره غله کردستان از سیلو، خط تولید، انبار و آزمایشگاه کارخانههای فجر و سنندج شهرستان سنندج بازرسی انجام شد.
وی با بیان اینکه چگونگی تولید آرد از نظر میزان رطوبت، بهداشت محیط، درصد گلوتن و بوجاری گندم و دستگاههای مربوطه و محل نگهداری آرد تأثیر بسزایی در کیفیت نان تولیدی دارد، افزود: از مشکلات رایج در کاهش کیفیت آرد گندم میتوان به نشاسته صدمه دیده، پایین بودن مقدار و یا کیفیت پروتئین (گلوتن)، فعالیت آنزیمی و رنگدانهها اشاره کرد.
مرجع:www.inso.gov.ir